ACCÉS

L'espai de la Biblioteca és obert per a la seva utilització a tota l'escola. Al llarg de tot el curs escolar la Biblioteca es pot utilitzar també com a espai de treball, tant en els projectes, la rebuda de famílies per activitats, treballs en grup, tertúlies, etc... Només hem de tenir en compte que l'espai quedi ben recollit i endreçat per a ser utilitzat un cop finalitzi l'activitat.

Cal però respectar els horaris de préstec i dinamització  que utilitza cada grup classe. Tot i que la tasca de dinamització i animació a la lectura es fa amb la meitat de la classe, el que significa que són grups més reduïts, és preferible no utilitzar l'espai de la biblioteca en aquests moments, o en darrer terme preveure una activitat que pugui ésser compartida o que es complementi entre cursos.  

Els horaris de dinamització de la biblioteca per aquest curs 2016/2017 són els que consten en el servei de préstec,i pareu compte doncs les hores de dinamització són diferents de les hores de préstec.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada