ACTIVITATS EXTERNES

Activitats a la BIBLIOTECA PÚBLICA  de Lleida 

No us deixeu perdre les activitats de la Biblioteca Pública:

  • Dissabte 17 de desembre, 11 h. Claustre de l’Àrea infantil i juvenil. “Xim”. Espectacle en anglès a càrrec del Centre de Titelles de Lleida. Adreçat al públic familiar. Sense inscripció prèvia. Entrada solidària per a recaptar diners per a la Marató de TV3. 

                                            S'anuncia com a sessió en anglès.


La Biblioteca organitza altres activitats adreçades a nens i nenes: tallers de manualitats, tallers de lectura i escriptura...

Calendari desembre de 2016 i gener 2017

  • Dimecres 28 de desembre, 18 h. Claustre de l’Àrea Infantil i Juvenil. “Fem innocentades!”. Taller de nadal a càrrec de Carles Domènech. Adreçat a nens i nenes a partir de 3 anys. Cal inscripció prèvia. Places limitades.

  • Dimarts 3 de gener, 12 h. Claustre de l'Hemeroteca. Ruta del Camarlenc. Com cada any, el camarlenc vindrà a la biblioteca a recollir les cartes per als Reis Mags d'Orient que prepararan els nens i nenes de Lleida. Ho organitza: Ajuntament de Lleida.CINEMÓN XIC


No perdeu l'oportunitat de participar en una activitat en família que enriquirà els valors solidaris dels vostres fills.
Un cicle de cinema en família, organitzat per la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Lleida i gratuït prèvia recollida de les entrades al Teatre de l'Escorxador de Lleida. Consulteu la web, clicant a la imatge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada